Kiaulienos faršo troškinys

DSCF3433

Kartais taip sunku sugalvoti kokį nors patiekalą, nes daug kas ragauta, daug kas nusibodę... Šį kartą stovėdama virtuvėje nebuvau tikra dėl galutinio rezultato, nes tiksliai net nežinojau ką gaminsiu. Įjungiau savo vaizduotę ir mėgavausi pačiu procesu.

Reikės:
500g kiaulienos faršo,
1 skardinės konservuotų sviestinių pupelių,
3 v.š. pomidorų padažo,
saujos kaparėlių,
prieskonių - pipirų, raudonojo pesto mišinio, druskos ( čia jau kiekvienos šeimininkės mėgstami deriniai ),
saujelės tarkuoto fermentinio sūrio.
Kiaulienos faršą apkepinti keptuvėje iki apskrudimo. Tuomet pagardinti pasirinktais prieskoniais. Suberti nukoštas pupeles ir įdėti 3 šaukštus pomidorų padažo. Sudėti kaparėlius. Viską gerai išmaišyti ir keletą minučių patroškinti ant silpnos ugnies.
Valgėme su kariu pagardintais ryžiai ir ant viršaus užbertu trupučiu fermentinio sūrio, kuris nuo šilto troškinio greitai pasilydė.

Skanaus.