Makaronai su vištiena ir saulėje dž.pomidorais

  • Spausdinti

Atėjus vėsesniam orui norisi pavalgyti sočiai, bet skaniai. Makaronų patiekalai pasižymi abiejomis šiomis savybėmis.

DSCF3476

Reikės:

250g makaronų,

pusės vištos krūtinėlės,

5 saulėje džiovintų pomidorų,

keletos pievagrybių,

250ml grietinėlės,

mėgstamų prieskonių - aš naudojau druską ir žolelių mišinį,

tarkuoto kietojo sūrio pabarstymui.

Makaronus išvirti pagal pakuotės nurodymus, tik 1 minute trumpiau, nes juos pilsite į karštą padažą. Krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais ir apkepti keptuvėje. Sudėti smulkintus pomidorus ir pievagrybius. Trumpai apkepti ir supilti grietinėlę. Pagardinti prieskoniais ir keletą minučių patroškinti. Kai padažas bus paruoštas, supilti išvirtus makaronus ir dar kartą permaišyti.

Prieš patiekiant apibarstyti tarkuotu kietuoju ( nebūtinai ) sūriu.

Skanaus.