Vištienos sočiosios
- Informacija
- Kategorija: Salotos
- Paskelbta: Pirmadienis, 2014 birželio 02 11:54
- Autorius Dovilė
- Peržiūros: 2070
Šią mišraintę labai mėgsta mano vyras. Be abejo, ir aš. Daug jos nesuvalgysi, nes yra tikrai soti. Dažniausiai gardinu tik graikiniais riešutai, bet šį kartą per pusę dėjau jų ir kepintų saulėgrąžų.
Reikės:
rūkyto vištienos ketvirčio,
3 virtų kiaušinių,
200g fermentinio sūrio,
geros saujos graikinių riešutų,
geros saujos kepintų saulėgrąžų,
majonezo,
poros česnako skiltelių.
Ketvirtį susipjaustyti gabalėliais, sūrį ir kiaušinius sutarkuoti. Dėti po saują graikinių riešutų ir kepintų saulėgrąžų, įspausti česnakiuką ir viską gerai permaišyti su majonezu.
Skanaus.