Pupelių ir virtos vištienos salotos
- Informacija
- Kategorija: Salotos
- Paskelbta: Penktadienis, 2020 gegužės 22 14:24
- Autorius Dovilė
- Peržiūros: 1051
Mėgstu sočias salotas. Tokias rimtas ir gardžias. Dažnai gaminu su avinžirniais, bet šį kartą nusprendžiau į draugiją pasikviesti raudonąsias pupeles. Kad būtų greičiau naudojau konservuotas raudonąsias pupeles. Labai gardžiai suderėjo marinuotų pievagrybių rūgštelė, pupelės ir graikiniai riešutai. O vištiena tinka beveik prie visko.
Reikės:
2 skardinių kons. raudonųjų pupelių,
1 virtos vištos krūtinėlės,
1 indelio marinuotų pievagrybių,
100 g graikinių riešutų,
majonezo,
juodųjų pipirų.
Gamyba vyksta tikrai greitai. Tereikia susipjaustyti kubeliais vištieną ( ją viriau pagardinusi druska ir vištienos prieskoniais ). Pievagrybius supjaustyti riekelėmis, graikinius riešutus šiek tiek palaužyti. Pupeles gerai nuvarvinti nuo skysčio. Viską sumaišyti su majonezu, pagardinti juodaisiais pipirais ir skanauti.
Skanaus.