Keptos duonos ir dešrelių salotos

Šias salotas nusižiūrėjau iš antmedineslenteles.lt Jos tikrai sočios, pilnos skonio.

Reikės:

5 rūkytų medžiotojo dešrelių,

rūkyto varškės sūrio su česnakais ( sunaudojau posę jo ),

250 g duonos,

6 - 8 saulėje dž.pomidorų,

pusės brokolio žiedyno,

100 g saulėgrąžų,

skardinės konservuotų avinžirnių.

Padažui reikės:

3 v.š alyvuogių aliejaus,

1 a.š. raudonojo vyno acto,

1 a.š. medaus,

1 a.š. garstyčių,

2 smulkintų česnako skiltelių,

druskos, pipirų.

Visus padažo ingredientus sumaišyti iki vientiso padažo.

Duoną supjaustyti kubeliais ir iškepti, atvėsinti. Dešreles supjaustyti griežinėliais ir taip pat apkepti keptuvėje be papildomų riebalų. Sūrį susmulkinti kubeliais, pomidorus mažesniais gabalėliais, o brokolį smulkiai. Saulėgrąžas paskrudinti keptuvėje. Visus atvėsintus ingredientus sumaišyti ir pagardinti pagamintu padažu.

Skanaus.

4cde5ff5-4377-4f26-9ca4-df0a970b0f2b