Avinžirnių salotos

Šias salotas nusižiūrėjau iš http://skanusrp.blogspot.com/ Galiu pasakyti, kad jos sočios, skanios ir tikrai įtrauktos į mano sąrašą.

DSCF3398

Reikės:
400g konservuotų avinžirnių,
2 rūkytų vištienos ketvirčių,
300g keptos duonos kubelių,
keleto svogūnų laiškų,
5-6 saulėje džiovintų pomidorų,
majonezo,
kelių česnako skiltelių,
pipirų, druskos jeigu reikia.
Avinžirnius galima ir patiems išsivirti, bet aš naudojau jau konservuotus, nuo kurių nupyliau visą skystį. Ketvirčius nukaulinau ir susmulkinau, pomidorus supjausčiau juostelėmis. Svogūno laiškus taip pat susmulkinau. Viską gerai sumaišiau, pagardinau majonezu, pipiriukais, smulkintu česnaku. Jeigu dar trūksta druskos, galima jos įberti, bet mums netrūko.
Sumaišyti geriausia prieš pat patiekiant, kad jaustųsi duonos traškumas.
Skanaus.