Greiti hamburgeriai

Kartais užsinori paskanauti kažko nelabai sveiko, bet labai gardaus. Nors netoliese ir yra greiti hamburgerių restoranai, bet visuomet skaniau ir iš dalies sveikiau yra suvalgyti naminį hamburgeriuką. O šį kartą šaldytuve labai liūdėjo vienišas karbonadas, todėl jis ir tapo šio sumuštinio žvaigžde.

P2010003 2

Reikės:
bandelių,
plonai pjaustyto karbonado,
pomidoro,
fermetinio sūrio,
kopūsto,
majonezo,
garstyčių,
pomidorų padažo,
vyno acto ( galima naudoti ir 9 proc. ),
aliejaus.
Bandeles perpjoviau per pusę ir ant pagrindo užbarsčiusi tarkuoto sūrio pašoviau 5min į orkaitę. Iš kopūsto paruošiau salotas, kurias gardinau vyno actu ir aliejumi. Iš majonezo ir garstyčių paruošiau padažiuką. Ir tuomet susluoksniavau šiuos greituolius skanulius: ant bandelės pagrindo su sūriu tepiau majonezinio padažiuko, dėjau saujelę kopūsto salotų, kelis griežinėlius pomidoro, tuomet gražiai paguldžiau pjaustytą karbonadą. Likusią bandelės dalį aptepiau pomidorų padažu ir suvožiau su didžiuliu kalnu gėrybių. 

Skanaus.