Hamburgeriai Nr. 2
- Informacija
- Kategorija: Karšti
- Paskelbta: Pirmadienis, 2014 birželio 02 13:16
- Autorius Dovilė
- Peržiūros: 2162
Vėl savaitgalį pasilepinome home made hamburgeriais. Šį kartą jie buvo pavasariški su traškiu ridikėliu, sultingu mėsos paplotėliu.
Reikės:
bandelių,
maltos kiaulienos,
kelių ridikėlių,
čederio sūrio ( galite naudoti kokį mėgstate ),
pekino salotos,
druskos, pipirų,
garstyčių bei pomidorų padažo.
Kažkurioje kulinarinėje TV laidoje pamačiau įdomiai ruošiamus mėsos paplotėlius ir sumaniau pabandyti ir aš. Iš maltos kiaulienos suformavau paplotėlius ir tik tada juos pagardinau druska bei pipirais. Nieko daugiau nedėjau, nei kiaušinio, nei duonos trupinių. Apkepiau po 3 min. iš kiekvienos pusės ir bebaigiant kepti uždėjau po čederio riekelę. Bandeles apkepiau keptuvėje nuo mėsytės likusiuose riebaluose. Vieną bandelės pusę aptepiau Heinz garstyčiomis, o kitą pomidorų padažu. Traškus ridikėlis pridavė tokio cinkelio, kad net jau ir savo burnoje pajaučiau artėjantį pavasarį.
Skanaus.