Sparneliai, marinuoti kepsnių padaže

Keptus vištos sparnelius mėgsta visi, kas valgo mėsą. Mūsų šeima ir draugai taip pat nėra išimtis. Todėl kartais užsinori kažkokio kitokio skonio. Šį kartą man į pagalbą atėjo naminis kepsnių padažas. Vištos sparnelius galima pakeisti ir blauzdelėmis.

DSCF3969

Reikės:

1 kg sparnelių,

2 v.š. pomidorų padažo,

1 v.š. medaus,

2 v.š. sojos padažo,

1 v.š. sezamo sėklų aliejaus,

0,5 a.š. druskos,

pipirų.

Pasiruošti marinatą: sumaišyti medų, soją, pomidorų padaža ir aliejų. Pagardinti pipirais ir druska. Visą šį mišinį užpilti ant sparnelių ir gerai rankomis išmaišyti. Palikti per naktį šaldytuve. Kepti 180laipsnių orkaitėje apie 35-45 min. Galima valgyti ir kaip karštąjį patiekalą, ir patiekti kaip užkandį.

Skanaus.