Tulpės iš pomidoriukų

Šios valgomos tulpės buvo skirtas mano Mamai gimimo dienos proga. Juk kam pirkti gėles, jei jas gali tiesiog pagaminti?! Smagu buvo ir man, ir Mamai, ir likusiems svečiams.

17838382 1492473614157281 1453735983 o

Reikės:

slyvinių pomidoriukų,

svogūno laiškų,

100 g maskarponės sūrio,

2 v.š. grietinės,

2 v.š. pertrintos varškės,

1 skiltelės česnako,

druskos, juodųjų pipirų,

20 g kietojo sūrio.

Kietąjį sūrį smulkiai sutarkuoti, česnaką labai smulkiai supjaustyti. Maskarponės sūrį gerai išsukti su grietine ir varške. Pagardinti druska, juodaisiais pipirais, česnaku. Suberti tarkuotą sūrį ir gerai viską išmaišyti. Dėti į konditerinį maišelį ar švirkštą. Pomidoriukus įpjauti į keturias dalis, šiek tiek praplėsti ir įšvirkšti įdaro. Formuoti tulpes.

Skanaus.