Silkės kapotinis su obuoliu ir kiaušiniais
- Informacija
- Kategorija: Žuvis
- Paskelbta: Pirmadienis, 2019 sausio 14 16:23
- Autorius Dovilė
- Peržiūros: 1701
Šis silkės kapotinis gali būti valgomas kaip mišrainė, kaip įdaras krepšeliams, netgi galima jį susukti į lavašą. Labai gaivus ir kartu sotus patiekalas.
Reikės:
2 silkės filė,
1 nedidelio svogūno,
2 virtų kiaušinių,
1 obuolio,
1 v.š. džiūvėsėlių,
1 v.š. majonezo,
1 a.š. acto,
po 0,5 a.š. druskos ir cukraus,
juodųjų pipirų.
Svogūną labai smulkiai supjaustyti ir užpilti actu bei pagardinti druska ir cukrumi. Palikti pasimarinuoti kol likę produktai bus paruošti. Silkę, obuolį bei kiaušinius smulkiai sukapoti, sumaišyti su svogūnu. Suberti džiūvėsėlius ir pagardinti majonezu, pipirais. Patiekti pagal pasirinktą valgymo būdą.
Skanaus.