Silkės vyniotinukai
- Informacija
- Kategorija: Šalti
- Paskelbta: Sekmadienis, 2015 gegužės 17 06:56
- Autorius Dovilė
- Peržiūros: 2097
Pirmą kartą bandyti įdomūs silkės vyniotinukai, kurie tikrai papuoš žuvies mėgėjų stalą.
Reikės:
4 silkės file puselių,
50g kambario temperatūros sviesto,
1 lydyto sūrelio,
1 marinuoto agurko,
keletos svogūno laiškų.
Marinuotą agurkėlį smulkiai supjaustyti, svogūnų laiškus taip pat. Lydytą sūrelį išsukti su sviestu, suberti pjaustytas daržoves ir gerai išmaišyti. Tai bus vyniotinukų įdaras. Ant maistinės plėvelės vieną šalia kitos dėti dvi silkės file puseles. Uždengti maistine plėvele ir lengvai išmušti, kad file suplonėtų ir taptų lygesnė. Ant išmuštos file dėti įdarą ir gražiai susukti į ritinėlį. Dėti keletui valandų, o geriausiai nakčiai, į šaldytuvą. Pjaustyti griežinėliais ir tupdyti juos ant duonytės.
Skanaus.