Įdaryti pievagrybiai
- Informacija
- Kategorija: Šalti
- Paskelbta: Pirmadienis, 2015 gegužės 18 15:39
- Autorius Dovilė
- Peržiūros: 2417
Man patinka maistas, kurį gali imti į ranką ir valgyti. Todėl įdaryti pievagrybiai idealus pasirinkimas tokiu atveju. Juolab, kad panaudoti galima įvairius mėsos, daržovių likučius.
Reikės:
didelių pievagrybių,
fermentinio sūrio,
rūkytos vištienos,
svogūno,
majonezo.
Pievagrybių kotelius išpjauti padarant duobutę, į kurią bus dedamas įdaras. Svogūną susmulkinti ir apkepti. Tuomet suberti smulkintus kotelius ir apkepti. Keptas daržoves sumaišyti su smulkinta vištiena, suberti tarkuotą sūrį ( dalį pasilikti ) ir keletą šaukštų majonezo. Pievagrybių kepurėles pripildyti pasiruoštu įdaru. Ant viršaus užberti likusio sūrio ir pašauti į 180 laipsnių orkaitę 30-40 min, kol sūris pavirs gražia traškia kepurėle.
Skanaus.