Lavašo popuri
- Informacija
- Kategorija: Šalti
- Paskelbta: Pirmadienis, 2014 birželio 02 13:20
- Autorius Dovilė
- Peržiūros: 2144
Kaip užkandį įvairioms šventėms dažnai gaminu lavašą su įvairiais priedais. Fantazija čia beribė: galima panaudoti įvairius likučius, galima daryti griežtai pagal receptą… Jums pateikiu keturių rūšių lavašo lėkštę, iš kurios kiekvienas išsirinks savo favoritą.
1 lavašas: smulkiai pjaustytos krabų lazdelės, majonezas, tarkuotas fermentinis sūris;
2 lavašas: lydytas sūrelis ( juo ištepti lavašą ),keptos morkos su svogūnais, smulkintas saulėje dž. pomidoras ir sūdyta lašiša;
3 lavašas: tarkuotas fermentinis sūris, kepti pievagrybiai su svogūnu, sauja kaparėlių ( nebūtinai ), majonezas;
4 lavašas: lydytas sūrelis ( juo ištepti lavašą ), smulkintas rūkytas kumpelis, ridikėliai ir agurkas.
Man papildomų prieskonių nereikėjo, nes visi naudoti produktai turėjo gan ryškų skonį, tik į keptus pievagrybius beriau pipirų.
Skanaus.